Пребарување
Шифра
Закуп Продажба
Тип на објект
Држава
Град
Населба
Површина
од
до
Дневна цена
од
до
Месечна цена
од
до
Продажна цена
од
до
 
Тип на куќа
Тип на стан
Состојба на стан
Спрат
Пат
Струја
Канализација
Вода
Маркица
Намена
Тоалети
Балкон
Лифт
Година на градба и понови
Парно
Паркинг

Апликација за работа

 

ЕУРОСТАРТ е фирма со високо изградено реноме и општествена одговорност, компанија која е отворена за прием на нови едуцирани и амбициозни лица кои имаат желба да станат дел од нашиот тим.

    Нудиме работа во мотивирачка и посветена атмосфера, креативност и личен развој, тимски дух, можност за личен напредок и напредок во кариерата, вработување на најдобрите кадри.


    Вложувањето во вработените преку тимска работа и стручна едукација, во насока на нивен континуиран развој и унапредување во кариерата, претставуваат наш клучен приоритет.

    За да аплицирате за вработување во Еуростарт Дооел, потребно е да ја пополните изјавата за лични податоци подолу и да ни ја испратите на следнава е-маил адреса: jobs@eurostart.com.mk

Форма за апликација за работа