Пребарување
Шифра
Закуп Продажба
Тип на објект
Држава
Град
Населба
Површина
од
до
Дневна цена
од
до
Месечна цена
од
до
Продажна цена
од
до
 
Тип на куќа
Тип на стан
Состојба на стан
Спрат
Пат
Струја
Канализација
Вода
Маркица
Намена
Тоалети
Балкон
Лифт
Година на градба и понови
Парно
Паркинг

ЧПП

 

Подолу е наведена листа на најчесто поставуваните прашања во врска со порталот eurostart.com.mk. Доколку не го најдете одговорот на вашето прашање, слободно контактирајте не на contact@eurostart.com.mk

1. Зошто да се работи со овластен посредник во прометот за недвижности?

2. Зошто би одбрале соработка со агентите на Еуростарт?

3. Кои се обврските на продавачот и купувачот во купопродажниот процес?

4. Што е данок на имот?

5. Колку вида данок на имот има?

6. Како се утврдува пазарната вредност на недвижниот имот?

7. Кој го плаќа данокот?

8. Што треба да направам кога ќе купам имот (куќа, плац, стан, деловен простор и сл.)?