Пребарување
Шифра
Закуп Продажба
Тип на објект
Држава
Град
Населба
Површина
од
до
Дневна цена
од
до
Месечна цена
од
до
Продажна цена
од
до
 
Тип на куќа
Тип на стан
Состојба на стан
Спрат
Пат
Струја
Канализација
Вода
Маркица
Намена
Тоалети
Балкон
Лифт
Година на градба и понови
Парно
Паркинг

За нас

 

            ДОБРЕДОЈДОВТЕ НА ПОРТАЛОТ НА ЕУРОСТАРТ 
СЕКОГАШ ЧЕКОР ПРЕД ДРУГИТЕ СО НАЈДОБРА ПОНУДА НА НЕДВИЖНОСТИ !


- Компанија
- Организација
- Пазари
- Услуги

    ЕУРОСТАРТ е специјализирана фирма со основна дејност – посредување при промет со недвижности и консалтинг, формирана од страна на искусен менаџерски тим и стручен кадар од областа на недвижности. Професионално и успешно дејствуваме повеќе од петнаесет години на пазарот за недвижности, започнувајќи од 1993 година.

    Цел на нашата компанија  е максимална грижа кон нашите клиенти, чии барања потполно се задоволуваат од нашите услуги и нивниот квалитет. Клиентите претставуваат нашиот највисок приоритет и наша примарна цел е тие да бидат задоволни. 

    Флексибилната структура на компанијата и долгогодишното искуство овозможуваат давање на брз одговор на прашањата и барањата на клиентите.

    Едно од нашите главни достигнувања е тоа што успеавме да направиме нешто ново на пазарот за недвижности. ЕУРОСТАРТ има специјално развиен софтвер кој што овозможува достапност и целосен преглед на понудата на пазарот за недвижности. Информациите за понудата се надополнуваат и ажурираат во текот на целиот ден.

ОРГАНИЗАЦИЈА

    ЕУРОСТАРТ е тим на искусни и компетентни професионалци, кои преку постојано следење и анализа на пазарот може да одговори на сите предизвици.
Нашите вработени нудат професионалност, стручност, брзина, доверливост и работа во согласност со правните регулативе.

горе
 


ПАЗАРИ
    ЕУРОСТАРТ како дел од глобалната мрежа опстојува и работи на пазарот на недвижности во повеке земји, речиси низ целиот свет.
Нашата онлајн понуда е достапна 24 часа на ден, од било која локација .
Главни пазари се:
 • Македонија
 • Србија
 • Германија

горе
 


УСЛУГИ
 • Продажба и изнајмување на имот: станбени, деловни  простории, градежно земјиште,
 • Инвестициски  консалтинг,
 • Анализа на пазар,
 • Правен консалтинг при посредување
 • Консулатции за инвестирање во недвижност,
 • Асистенција при добивање на кредити,
 • Рент а кар услуги,
 • Едноставна online (интернет) резервација и плаќање

горе
 

    ЕУРОСТАРТ има богато искуство во соработка со голем број компании, амбасади, странските претставништва и многу други. Посебно ги нагласуваме успешно завршените процедури за издавање на ексклузивен деловен и стамбен простор, како и посредување за странски претпријатија, нивни претставништва, вили за резиденции (амбасади, конзуларни претставништва....).

    ЕУРОСТАРТ овозможува:
 • Да дознаете која е вашата вистинска опција
 • Подготовка на сите потребни документи за вашиот недвижен имот
 • Обезбедување маркетинг за вашиот имот и истакнување на неговите предности
 • Експертиза која ќе го спаси вашето драгоцено време
 • Професионализам и максимална посветеност

    Нашата компанија сите недвижности ги добива директно од сопствениците со ексклузивни договори и комплетна документација која што е врзана со самиот недвижен имот.
    Посредуваме сигурно и квалитетно. На своите клиенти им нудиме целосна услуга, од презентирање на понуда, комплетирање на документација, советодавна подршка, изготвување договори во согласност со правните норми и регулативи, до заведување на правото за сопственост. Ги проверуваме сите правни аспекти за секој недвижен имот, секогаш сме спремни да Ви понудиме целосна подршка и помош.

ЕУРОСТАРТ гради успех на долг рок, кој нуди целосна меѓусебна доверба.

Со почит
Еуростарт