Пребарување
Шифра
Закуп Продажба
Тип на објект
Држава
Град
Населба
Површина
од
до
Дневна цена
од
до
Месечна цена
од
до
Продажна цена
од
до
 
Тип на куќа
Тип на стан
Состојба на стан
Спрат
Пат
Струја
Канализација
Вода
Маркица
Намена
Тоалети
Балкон
Лифт
Година на градба и понови
Парно
Паркинг

Контакт

 

 Еуростарт Дооел

 Адреса: Ул. Даме Груев бр. 16,
ДТЦ Палома Бјанка кат 3 локал 14,
1000 Скопје, Р. Македонија
 Телефон: +389 2 3215 888
 Факс: +389 2 3215 887
 Е-пошта: contact@eurostart.com.mk
 
Име и презиме
Е-пошта
Наслов на пораката
Порака