Пребарување
Шифра
Закуп Продажба
Тип на објект
Држава
Град
Населба
Површина
од
до
Дневна цена
од
до
Месечна цена
од
до
Продажна цена
од
до
 
Тип на куќа
Тип на стан
Состојба на стан
Спрат
Пат
Струја
Канализација
Вода
Маркица
Намена
Тоалети
Балкон
Лифт
Година на градба и понови
Парно
Паркинг

Он-лајн систем за резервација

 

ЕУРОСТАРТ он-лајн систем за резервација и плаќање достапен 24 часа во денот.

ЕУРОСТАРТ ги селектираше најпогодните апартмани кои ќе може да ја задоволат секоја Ваша идеја за престој во местото кое сте го одбрале: проучување, одмор или работа.

Изнаоѓањето на вистински апартман за престој е навистина лесно со нас. На нашата интернет страница ќе најдете голем број на апартмани кои ќе можете на лесен и едноставен начин да ги излистате и за кои ќе можете да добиете потребни детални информации и фото приказ, а притоа да бидете сигурни дека ќе ги добиете најповолните цени за оваа услуга.

Он лајн резервацијата можете да ја извршите на следниот начин:

Треба да направите сметка(Account) на нашата веб страна преку кликање на Регистрирај се.

Registration

Доколку веќе имате ваша сметка можете да се најавите преку кликање на Најави се како што е прикажано на сликата погоре.

Од кога ќе се најавите на системот можете да пребарувате објекти кои можат да се изнајмат на дневна база. Доколку сакате да добиете резултати само од објектите што се изнајмуваат на дневна база тогаш во пребарувачот од лева страна внесувате Дневна цена од до како што е прикажано на сликата.

Baraj

Кога ќе ги добиете резултатите од пребарувањето со кликање на Повеќе можете да ги видите деталите за одбранитот објект

Резултат од пребарувњето

Во деталната страна за одбраниот објект покрај тоа што можете да ги видите деталите за самиот објект, како и цената за дневно изнајмување, можете да ја видите и достапноста на објектот по денови.

 

Во делот над календарот каде се гледа достапноста на одбраниот објект можете да направите резервација за тој објект.
Резервацијата се прави на тој начин што одбирате дата на Пристигнување како и дата на Заминување. Од кога сте го избрале периодот на пристигнувње и заминување, пожелно е да напишете коментар, односно детали за вашето пристигнвуање, времете на пристигнување, како и дополнителни прашања доколку ги имате, или дополнителни барања.
Од кога сте завршиле со сите детали околу резервацијата, притискате на копчето Резервирај.

Напомена:
Време на престигнување: после 14:00 часот Време на одјавување: пред 11:00 часот Клучевите од апартманот можете да ги подигнете директно од станот или од Нашите канцеларии.
Доколку имате сомнежи или претпочитате вашата резервација да ја извршите по телефон може да не контактирате на +389 2 3215 888 и Ние можеме да го направиме тоа за Вас.
За резервации повеќе од 30 ноќевања Ве молиме побарајте посебни стапки.